Beautiful White Christmas

I dag har vært en krevende dag på mange måter og mye mattelekser og innleveringer. Dagen har gått i ett sett så når barna endelig roet seg ned med en film satte jeg i gang med å lage et vakkert adventsfat.

Det ble selvfølgelig mye hvitt, detaljer av herlig sølv og natur <3 En uslåelig kombinasjon mener jeg!

 

Er dere ferdig med adventsstaker og fat?

 


Signatur

Å jul med din glede!Her i huset vårt har julen sakte men sikkert begynt å snike seg frem. Etter en tur innom Mestergrønn på Farmandstredet kom jeg hjem med dette nydelige lille stuetreet og flott pynt! Det var kjærlighet ved første blikk. Det er satt i hjørnet i stuen, men med bare litt pynt enda. Er jo tross alt flere uker igjen, men litt god følelse gir det virkelig!

Sitter stadig på kvelden å kikker på inspirasjonssider hvor de vakreste førjulshjem og julehjem vises frem. Det er så utrolig mange kreative og herlige jenter og gutter der ute som er flinke med interiør! Pledd- kaffe - pc - inspirasjonssider = Total avkobling fra alt annet og ren hverdagslykke <3

Signatur

Creme de la Creme endelig i Tønsberg!

Signatur

Nytt i stuen!

Endelig fant jeg et skap jeg likte på finn! Et stk slitent furuskap med klosseknotter ble dette flotte hvite skapet med litt Drywood maling, nye håndtak, sag og litt fantasi! Ble kjempe fornøyd med skapet og høyden passet så fint inn i stuehjørnet. Nå begynner det også å nærme seg juleforberedelser og masse kos fremover. Her har huset blitt pyntet med kongler og kvister for å sette litt høstpreg/vinterpreg, så nå gleder jeg meg til begynnelsen av desember for da skal julepynten opp! GLEDE!

Har dere begynt å vinterpynte litt eller kanskje dere allerede har startet med litt julepynt?

 

 

 Signatur

Vinneren er trukket!!

Da er vinneren trukket !! Denne gangen ble det LILLIAN som hadde lykken med seg! Hipp hurra til deg :)

Send meg en Mail på veronicaenger@gmail.com med navn og adresse ! Håper du får stor glede av premiene :)

Ellers ønsker jeg bare å si tusen takk til alle som har vært med og lykke lykke til neste gang! Det kommer flere konkurranser og giveaways fremover :)

Signatur

Ny herlig Giveaway Jotex!

Hei kjære lesere! Nå er det duket for en ny runde med Giveaways, nå nærmer det seg også jul!

JOTEX har nemlig en kampanje i gang! SKAP DITT DRØMMEHJEM UTEN AT DET KOSTER SKJORTA! Jeg må jo si jeg elsker konseptet! DET TRENGER IKKE Å KOSTE MYE for å få nytt soverom, nytt inntrykk i stue, kjøkken osv og det er nettopp det denne kampanjen handler om! I JOTEX nettbutikk finner man noe i alle prisklasser, gode rabatter og tilbud hele mnd! Så det er bare å løpe inn, sette seg ned med kaffekoppen og DRØMME SEG BORT!

I SAMMENHENG MED DENNE KAMPANJEN HAR JEG FÅTT LOV Å DELE UT EN LEKKER LAMPE OG HERLIG SATENG SENGESETT TIL EN AV DERE HELDIGE LESERE!

KANSKJE NETTOPP DENNE PREMIEN HJELPER DEG I GANG OM DU TRENGER EN LITEN OPPFRISKING I HJEMMET!

HÅPER DET ER MANGE DER UTE SOM VIL VÆRE MED! LYKKE LYKKE TIL!

 

 

 

 

 
 

 

Signatur
Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
Photobucket
Jeg er en liten frøken på 27år. Jeg er tobarnsmor til de flotteste englene en mor kan ha og er gift med mannen i mitt liv. Jeg har en litt i overkant stor lidenskap for interiør! Og alt som har med kreativitet å gjøre! :) Stiler som jeg liker godt er fransk landstil, hvit romantikk blandet med litt glam! En annen stor lidenskap jeg har er også baking! Cupcakes er vel det jeg er mest kjent for å bake!

Følg meg

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Bloggtips

Lindevegen
LiteHi
VillaOss
Alenepappa
Cuda
HvitRomantikk
HelenesInteriør
Jordegaard
LandligeHjem
Nina
Tine

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak Villaverolu. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.Design og koding av Mamma Moen Design
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits