♡ Julens vakre detaljer ♡

Bare innom for å dele litt herlig juleinspirasjon ♡ 

Ønsker dere alle store som små en riktig god jul og et godt nytt år ♡ Gleder meg til å se flere vakre julehjem i dagene fremover, takk for all inspirasjon dere gir meg og alle andre 

 
Signatur

Kjøkkenutstyr er også interiør!

Jeg er jo som mange av dere vet veldig glad i interiør og alt som har med innredning å gjøre ♡

I mange år syns jeg det var veldig vanskelig å innrede kjøkkenet, ikke på grunn av selve dekoren, men kjøkkenutstyr! Jeg endte opp med å gjemme bort alt i skaper og skuffer rett og slett fordi jeg ikke syns det ble noe fint.Kjøkkenbenkene ble da heller en plass for dill og dall som overhode ikke var veldig pratisk. Med mann og barn også ble det et evig stress å måtte ta inn og ut alt dette utstyret hver gang det skulle brukes.

En kjapp titt på nettet en sen kveld fant jeg en KitchenAid maskin og en Smeg brødrister i hvitt og sølv ! Jeg falt pladask og la selvfølgelig inn en bestilling med en eneste gang ♡ Nå kan jeg endelig ha utstyr på benken og enda syns det er flott å se på, kjøkkenutstyret og maskiner er nå en del av interiøret og jeg elsker det ♡

På ønskelisten min til jul i år ligger det enda mer herlige produkter som jeg håper ligger under treet i år ♡ Anbefaler dere alle å ta en tur inn å kikke på denne flotte nettbutikken bakerenogkokken.no ! Utvalget er enormt og det er mye mer enn bare kjøkkenmaskiner og utstyr. For dere som deler min bakelidenskap så finner dere fantastisk mye bakeutstyr, former og alt annet man trenger for å lage de lekreste kaker og saftigste bakst ♡ Til en rimelig penge også!

Her er noen av mine favoritter og noe av det jeg drømmer om at ligger under mitt juletre om knappe to måneder ♡

Kjøkkenutstyr kan virkelig både se lekkert ut og samtidig være i bruk ♡ Hvilken er din favoritt?

Klikk her for å fortsette  
 

Signatur

♡ Ikke gå glipp av dette ♡

Flotteste Creme de la Creme her i Tønsberg feirer 1 års dag og ønsker alle sine kunder nye som gamle hjertlig velkommen til trivelig handel i helgen! For å feire dette ønsker skjønne Helene å gi dere hele 50% rabatt på alle interiør artikler i butikken fredag 31/10-14 og lørdag 01/11-14 !

 

Her kan dere gjøre mange kupp og ikke minst handle unna masse flotte julegaver ♡ Anbefaler alle om å ta dere en tur innom ♡

 

For dere som ikke har besøkt denne flotte interiørbutikken så ligger den rett ovenfor Foyn senteret ved Tønsberg torv

 


Signatur

got2b !

Hiver meg med i konkurransen om å vinne disse herlige produktene! :D Og gjett om vinnerlysten er stor, dette er favoritt merke mitt innen hårprodukter. Ikke bare lukter de godt, men hårsprayen blant annet er perfekt til sort og helt mørke brunt hår. Det er så og si den eneste sprayen som ikke gjør håret sånn gråaktig eller masse hvite prikker! Luv it :)

Krysser alt som krysses kan :D Hiv deg på du også!

som13sv
Signatur
Stikkord:

Tørrsjampo fra Catzy

Har hivd meg på denne konkurransen i samarbeid med blogg.no! Har vært på evig leten etter en tørrsjampo som ikke gir hvitt hår og håper at denne er helt perfekt som de andre produktene de har! Hadde vært kjempe kult å få prøve disse produktene og kunne gi dere lesere en ærlig mening :D Meld dere på dere andre også!

CTZY13TR
Signatur
Stikkord:

Gratulerer med dagen

Håper alle får en kjempe flott feiring i dag ! :D

Signatur

Cherry in the air!

ESCADA kommer nå med en helt ny herlig duft! Jeg er så utrolig spent på denne for jeg har brukt ESCADA sine parfymer helt fra jeg var 16 år gammel og er enda en av storfavorittene mine! Hvor fantastisk hadde det ikke vært å få denne hjem i postkassen? :D Jeg krysser ihvertfall alt jeg kan krysse!

 

ESCADA er kjent for sine sommerdufter. Alle venter på den og hvert eneste år er ESCADA's sommerduft noe av det første som minner oss om at det går mot sommer - og lange bekymringsløse dager. ESCADA Cherry in the Air er en fengslende blanding av saftige røde frukter og forførende noter. Gled deg til en duft som virkelig vil sette deg i sommerstemning!

Blogg.no i samarbeid med ESCADA deler ut denne duften til 50 heldige vinnere.

 

esc13che
Signatur
Stikkord:

Er det bare meg eller ligner dette på..

La plutselig merke til at den ene personen på First price colaen lignet noe vanvittig på Fotballfrues kjære! Er det bare meg eller ser dere det også?
Signatur

Er det flere som sliter med bildeopplastning???

Jeg får hverken lastet opp et og et eller flere på en gang?

Signatur

Du kan få muligheten til å prøve Clump Defy mascara fra Max factor før alle andre

 

Når jeg så denne annonsen på blogg.no måtte jeg hive meg på med en eneste gang! Denne maskaraen ser ut til å være helt perfekt for mine vipper siden jeg har litt lengde, men mangler volum. Så nå krysser jeg armer, bein og det som er i håp om å få bli en av de heldige som får prøve denne maskaraen!!

 

Litt om den :

 

Mascaramesteren Max Factor lanserer nyheten Clump Defy Volumising mascara. Med denne mascaraen trenger du ikke å velge mellom volum eller klumper. Her får du 200 % volum og 0 % klumper - og fremdeles perfekte separerte og definerte vipper. Nå kan du bli en av de heldige som får prøve denne før alle andre!


Jan Thomas, Ansvarlig Makeupartist for Max Factor, sier dette om Clump Defy mascara:
"Volum mascara har nesten alltid vært ensbetydende med klumper. Noen bedre enn andre, men stort sett blir det noen klumper. Det å unngå klumper fullstendig har vært litt som "defying gravity", med andre ord umulig. Helt til nå! Denne nye mascaraen er unntaket. Jeg har aldri sett noe lignende og hemmeligheten ligger i kosten. Dette er magi. Volum uten klumper er mulig!
Bare en ting, ikke stol blindt på meg, men finn ut for deg selv. Du kommer til å se lyset du også. Dette er verdens beste og eneste i sin sjanger!!"


CL88FY
Signatur
Stikkord:

Vinn 1 års forbruk av Shai barberhøvler!

Jeg har i flere dager sett flere bloggere som anbefaler disse på det sterkeste. Og hvem vil vel ikke vinne 1 års forbruk gratis??

Jeg gruer meg faktisk til hver gang barberhøvler og blader må kjøpes inn for det er så himla dyrt!

Så jeg hiver meg selvfølgelig på denne i håp om å bli en av de 30 heldige :D

 

Litt info om høvlene :

Shai barberhøvel er verdens første høvel med 6 knivblader, dette gir en mer effektiv og glatt barbering!
Shai høvelen er av veldig god kvalitet og har et mykt håndtak og et fleksibelt barberhode, høvelen kan også
enkelt henges opp i dusjen.

 

 

sh365sh
Signatur
Stikkord:

Taylor Swift Wonderstruck

Denne parfymen har jeg så utrolig lyst til å få være heldig å prøve! Den ser så spennende ut og jeg elsker utseende på den :)

Hvorfor jeg skal få være heldig å prøve denne parfymen?

Av den simple grunn at jeg ikke har mer parfyme igjen og er fattig student ;) ! Og jeg syns det er kjempe spennende å prøve nye dufter. Det er jo så masse herlige parfymer. Har enda ikke funnet en som passer perfekt til meg, kanskje denne er den rette? :)

 

Hadde blitt overlykkelig om jeg ble en av de heldige som får denne i posten :D

Har du også lyst til å prøve? Trykk på bildet

 

 

sw12ws
Signatur
Stikkord:

Bare sånn kjapt!!

Nå trenger jeg litt hjelp av dere!! Har lenge hatt lyst til å fjerne reklame bannerne som jeg fikk satt opp på bloggen når jeg var nystartet... 

Jeg har nok ikke nok lesere til å få noe ut av det og i tillegg ser det bare veldig rotete ut på bloggen min!

Da sparer jeg heller plassen til sponsorer senere :)

Hvordan får jeg fjernet det??? Skjønner jo ikke hvordan jeg finner noe som helst etter at blogg.no endret helt design! :)

 

 

Tror jeg har funnet problemet!! Har en sånn liten Acer one pc og den får visst ikke med seg alt på skjermen for jeg fikk trykket oppe selvom jeg ikke ser hva det står.

Fikk fjernet nesten alt utenom en Blush reklame banner , finner ikke ut hvor den ligger hen???

Signatur

Bytte bloggplattform?

Nå syns jeg det har vært utrolig mye rot i det siste på blogg.no. Det er så utrolig kjedelig, det er jo ikke dems skyld, men da disse fordømrade hackerne som morer seg rått på å ødelegge for alle andre.... Men jeg må jo ærlig innrømme at det tar vekk mye av blogglysten!! Logge inn ut, får ikke logget inn, siden vises i merkelig tekst, kommer ikke inn, innloggingsfelt borte, kommer ikke inn på noen blogger, bildeopplasteren funker ikke osv osv osv. Den funker btw ikke her hos meg i dag! Har dere problemer?

Har dere tenkt noen tanker ang å bytte bloggplattform? 

Har vært å kikket litt rundt på nettet i forhold til hva folk anbefaler, men jeg syns vel kanskje det er litt skummelt å skulle bytte nå også som jeg har fått dere herlige lesere til bloggen! :) Vil jo selvfølgelig at det isåfall skal være lett å komme til bloggen min og at dere faste lesere følger videre!

Hvilken platform er best? Enklest? Vil jo ha et sted som jeg kan endre på design og sånn som jeg vil. Så det var noen steder akkurat dette kostet en del penger!

 

Også ser jeg flere  legger ut "Rom for rom" innlegg om dagen! Er dette noe som kunne vært noe å hatt her hos meg? :)

Nå skal jeg nyte en deilig chai latte og en episode Vampire Diaries før jeg finner veien til puta :)

Ønsker dere en strålende kveld

Vi skrives

 

 

Signatur

Utdrikkingslag på gang !

Da er dagen i gang! Har en følelse av at denne dagen blir knall :) !!

Ønsker alle en strålende dag :)

Her er noen bilder av Cupcaksene jeg bakte til i dag :)

Signatur

Flere som sliter med bildeopplasteren??????

Får ikke hentet bilder fra arkivet og ikke får jeg lastet opp flere av gangen fordi jeg liksom ikke har java, men jeg har innstallert det flere ganger nå og restartet pcn?!

 

Flere som sliter med det samme???

 

 

Signatur

...

Nå skulle jeg sette meg ned å få ut noen innlegg til dere om interiør, oppussing og mer , men da klikker selvfølgelig blogg.no igjen, får ikke lastet opp bilder heller og det funket jo nettopp!! :/

 

Begynner å bli en smule lei av at alt er så utrolig ustabilt! 

Har dere samme problemene fra tid til annen??

Vi får satse på at alt er i orden i morgen, funker ikke fra mobil heller så jeg får prøve igjen! :)

Ønsker alle en fin kveld så lenge :)

Signatur

Beklager lite blogging i dag!

Her har det vært bare stress i hele dag og ikke helt i form. Men jeg kommer sterkere tilbake i morgen. Håper alle får
en fin fredag videre!

Klemmer

Signatur

Stemning: Black&white Pictures

Signatur

Nytt design...

Nå driver min kjære svigersøster å endrer på designet til bloggen men blogg.no er ikke så veldig samarbeidsvillige så dette tar litt tid hehe! Regner med at alt er oppe å går iløpet av morgendagen! :)

Da vet dere det!

Vi skrives!

 
Signatur
Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
Photobucket
Jeg er en liten frøken på 27år. Jeg er tobarnsmor til de flotteste englene en mor kan ha og er gift med mannen i mitt liv. Jeg har en litt i overkant stor lidenskap for interiør! Og alt som har med kreativitet å gjøre! :) Stiler som jeg liker godt er fransk landstil, hvit romantikk blandet med litt glam! En annen stor lidenskap jeg har er også baking! Cupcakes er vel det jeg er mest kjent for å bake!

Følg meg

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Bloggtips

Lindevegen
LiteHi
VillaOss
Alenepappa
Malene
Cuda
Sharmi
TreEngler
HvitRomantikk
HelenesInteriør
Jordegaard
MammaSilje
LandligeHjem
Nina
Tine
Gykke

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak Villaverolu. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.Design og koding av Mamma Moen Design
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits