Kjøkkenutstyr er også interiør!

Jeg er jo som mange av dere vet veldig glad i interiør og alt som har med innredning å gjøre ♡

I mange år syns jeg det var veldig vanskelig å innrede kjøkkenet, ikke på grunn av selve dekoren, men kjøkkenutstyr! Jeg endte opp med å gjemme bort alt i skaper og skuffer rett og slett fordi jeg ikke syns det ble noe fint.Kjøkkenbenkene ble da heller en plass for dill og dall som overhode ikke var veldig pratisk. Med mann og barn også ble det et evig stress å måtte ta inn og ut alt dette utstyret hver gang det skulle brukes.

En kjapp titt på nettet en sen kveld fant jeg en KitchenAid maskin og en Smeg brødrister i hvitt og sølv ! Jeg falt pladask og la selvfølgelig inn en bestilling med en eneste gang ♡ Nå kan jeg endelig ha utstyr på benken og enda syns det er flott å se på, kjøkkenutstyret og maskiner er nå en del av interiøret og jeg elsker det ♡

På ønskelisten min til jul i år ligger det enda mer herlige produkter som jeg håper ligger under treet i år ♡ Anbefaler dere alle å ta en tur inn å kikke på denne flotte nettbutikken bakerenogkokken.no ! Utvalget er enormt og det er mye mer enn bare kjøkkenmaskiner og utstyr. For dere som deler min bakelidenskap så finner dere fantastisk mye bakeutstyr, former og alt annet man trenger for å lage de lekreste kaker og saftigste bakst ♡ Til en rimelig penge også!

Her er noen av mine favoritter og noe av det jeg drømmer om at ligger under mitt juletre om knappe to måneder ♡

Kjøkkenutstyr kan virkelig både se lekkert ut og samtidig være i bruk ♡ Hvilken er din favoritt?

Klikk her for å fortsette  
 

Signatur

10 kommentarer

Jeg liker ikke å ha noe som helst på bankene mine ^^, jeg har noen krukker med frokostbandinger i et hjørne og noen krukker med sukker, kaffe, pasta, tea og spaghetti i et annet hjørne (Y) haha, men ønsker en kitchen aid da :D

VillaVerolu

05.11.2014 kl.10:17

SiljeMerethe: Å jeg er avhengig :D !! Men det så greit å ha utstyr på benken også derfor syns jeg den serien de har er så lekker! Stilrent også :D Gratulerer så mye forresten! Satt å snek litt på bloggen din i går ! ;)
skjønner hva du mener :) føler selv det blir så rotete hvis jeg har mye på benken her. men kan ha noe med at jeg enda ikke har fått fliser over benken, så det er så stykt i utgangspungtet, vurderer å bare male det hvit frem til vi får råd til flisene. de kostet jo over 3000,- pr.kvm. så da ble det jo runt 10.000 for flisene over benken -,- åhh

VillaVerolu

05.11.2014 kl.10:21

SiljeMerethe: Ja det er det nok! Jeg malte det hvitt på kjøkkenet mitt og det funker som bare det! :) Det blir fort dyrt når man holder på med oppussing, men fy å flott som det blir når man endelig er ferdig :)
ååh, så nydelig kjøkkenutstyr! Håper, håper noen tryller fram slikt inn under juletreet! Elsker stilen til Smeg... Når en er student, har en ikke råd til og tenke så mye på slikt, meen det er vel lov å ønske :)

Ha en kjempefin dag!

VillaVerolu

05.11.2014 kl.11:31

regineaf:: Ja det er så mye lekkert :D !! Kjenner til det, er ikke student men har 2 barn så det må en del oppsparing til :) Men det er jo lov å ønske seg :D ! Ha en kjempe fin dag du også :)

Elin

05.11.2014 kl.12:28

Så fint kjøkkenutstyr! :-)

VillaVerolu

05.11.2014 kl.14:05

Elin: ja det er så masse fint ??

Armonia

05.11.2014 kl.15:57

åååh, de var helt nydelige. Deilig dus farge til og med. Vil haaa! <3 Ønsker meg aller mest et SMEG kjøleskap ;)

VillaVerolu

05.11.2014 kl.19:14

Armonia: helt nydelig :D

Ja de er sååå lekre!! :)

Skriv en ny kommentar

Photobucket
Jeg er en liten frøken på 27år. Jeg er tobarnsmor til de flotteste englene en mor kan ha og er gift med mannen i mitt liv. Jeg har en litt i overkant stor lidenskap for interiør! Og alt som har med kreativitet å gjøre! :) Stiler som jeg liker godt er fransk landstil, hvit romantikk blandet med litt glam! En annen stor lidenskap jeg har er også baking! Cupcakes er vel det jeg er mest kjent for å bake!

Følg meg

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Bloggtips

Lindevegen
LiteHi
VillaOss
TreEngler
HvitRomantikk
HelenesInteriør
LandligeHjem
Nina
Tine
Creme

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak Villaverolu. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits