Sjarmerendehvitt interiør

Ja, nå har jeg vært borte herfra en stund og mye har forandret seg siden sist. Men en ting som ikke har forandret seg er forkjærligheten jeg har for gammelt, brukt og sjarmerende interiør. Den landlige, franske og romantiske stilen er fortsatt med meg. Ser også mange av dere andre bloggere tviholder på denne vakre stilen nå i disse "moderne" dager.

Instagram har vært en stor del siste tiden og der er det så utrolig mye flott inspirasjon å hente fra dere! I alle stiler, farger og varianter. Herlig!
Signatur

2 kommentarer

Line (I et lite Norgesglass)

07.10.2014 kl.14:39

Nydelige bilder :) Nå har ikke jeg gjennomført hvit stil, men jeg har mye gammelt og nostalgisk - og det er liksom min stil :) Men det er som du sier; det er heldigvis mange som holder stilen sin ved like selv om trendene tilsier noe annet om dagen. Personlighet i interiøret er jo viktigst, ikke trender, mener jeg ;) Og hvitt er jo helt klart sjarmerende :)

God tirsdag!

VillaVerolu

07.10.2014 kl.17:15

Line (I et lite Norgesglass): Tusen takk Line :) Man trenger ikke å ha gjennomført stil for å skape kos og hygge, det er hva tingene betyr for en som gjør det koslig :) Det er mange stiler jeg syns er helt fantastisk flotte og kommer selv fra et hjem hvor trend ikke stod høyt men gamle nostalgiske møbler og pynt som hadde en betydning og personlig verdi :) !

Skriv en ny kommentar

Photobucket
Jeg er en liten frøken på 27år. Jeg er tobarnsmor til de flotteste englene en mor kan ha og er gift med mannen i mitt liv. Jeg har en litt i overkant stor lidenskap for interiør! Og alt som har med kreativitet å gjøre! :) Stiler som jeg liker godt er fransk landstil, hvit romantikk blandet med litt glam! En annen stor lidenskap jeg har er også baking! Cupcakes er vel det jeg er mest kjent for å bake!

Følg meg

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Bloggtips

Lindevegen
LiteHi
VillaOss
TreEngler
HvitRomantikk
HelenesInteriør
LandligeHjem
Nina
Tine
Creme

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak Villaverolu. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits