Du kan få muligheten til å prøve Clump Defy mascara fra Max factor før alle andre

 

Når jeg så denne annonsen på blogg.no måtte jeg hive meg på med en eneste gang! Denne maskaraen ser ut til å være helt perfekt for mine vipper siden jeg har litt lengde, men mangler volum. Så nå krysser jeg armer, bein og det som er i håp om å få bli en av de heldige som får prøve denne maskaraen!!

 

Litt om den :

 

Mascaramesteren Max Factor lanserer nyheten Clump Defy Volumising mascara. Med denne mascaraen trenger du ikke å velge mellom volum eller klumper. Her får du 200 % volum og 0 % klumper - og fremdeles perfekte separerte og definerte vipper. Nå kan du bli en av de heldige som får prøve denne før alle andre!


Jan Thomas, Ansvarlig Makeupartist for Max Factor, sier dette om Clump Defy mascara:
"Volum mascara har nesten alltid vært ensbetydende med klumper. Noen bedre enn andre, men stort sett blir det noen klumper. Det å unngå klumper fullstendig har vært litt som "defying gravity", med andre ord umulig. Helt til nå! Denne nye mascaraen er unntaket. Jeg har aldri sett noe lignende og hemmeligheten ligger i kosten. Dette er magi. Volum uten klumper er mulig!
Bare en ting, ikke stol blindt på meg, men finn ut for deg selv. Du kommer til å se lyset du også. Dette er verdens beste og eneste i sin sjanger!!"


CL88FY
Signatur
Stikkord:

2 kommentarer

saramyday

30.11.2012 kl.17:24

Fin blogg! Har også meldt meg på:) Om jeg ikke vinenr(som jeg ikke kommer til å gjøre) så er den i sminke vesken min når den har kommet ut!! Ta en titt på bloggen min :)

VillaVerolu

30.11.2012 kl.18:20

Takk for det :) !! Ja den skal i veska uansett! Er veldig veldig spent på den for jeg er veldig glad i den False lash effekten :) !!

Skriv en ny kommentar

Photobucket
Jeg er en liten frøken på 27år. Jeg er tobarnsmor til de flotteste englene en mor kan ha og er gift med mannen i mitt liv. Jeg har en litt i overkant stor lidenskap for interiør! Og alt som har med kreativitet å gjøre! :) Stiler som jeg liker godt er fransk landstil, hvit romantikk blandet med litt glam! En annen stor lidenskap jeg har er også baking! Cupcakes er vel det jeg er mest kjent for å bake!

Følg meg

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Bloggtips

Lindevegen
LiteHi
VillaOss
TreEngler
HvitRomantikk
HelenesInteriør
LandligeHjem
Nina
Tine
Creme

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak Villaverolu. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits