Bytte bloggplattform?

Nå syns jeg det har vært utrolig mye rot i det siste på blogg.no. Det er så utrolig kjedelig, det er jo ikke dems skyld, men da disse fordømrade hackerne som morer seg rått på å ødelegge for alle andre.... Men jeg må jo ærlig innrømme at det tar vekk mye av blogglysten!! Logge inn ut, får ikke logget inn, siden vises i merkelig tekst, kommer ikke inn, innloggingsfelt borte, kommer ikke inn på noen blogger, bildeopplasteren funker ikke osv osv osv. Den funker btw ikke her hos meg i dag! Har dere problemer?

Har dere tenkt noen tanker ang å bytte bloggplattform? 

Har vært å kikket litt rundt på nettet i forhold til hva folk anbefaler, men jeg syns vel kanskje det er litt skummelt å skulle bytte nå også som jeg har fått dere herlige lesere til bloggen! :) Vil jo selvfølgelig at det isåfall skal være lett å komme til bloggen min og at dere faste lesere følger videre!

Hvilken platform er best? Enklest? Vil jo ha et sted som jeg kan endre på design og sånn som jeg vil. Så det var noen steder akkurat dette kostet en del penger!

 

Også ser jeg flere  legger ut "Rom for rom" innlegg om dagen! Er dette noe som kunne vært noe å hatt her hos meg? :)

Nå skal jeg nyte en deilig chai latte og en episode Vampire Diaries før jeg finner veien til puta :)

Ønsker dere en strålende kveld

Vi skrives

 

 

Signatur

6 kommentarer

Monica

08.05.2012 kl.22:55

Jobber du i Nordsjøen siden du snakker om å bytte plattform?

VillaVerolu

08.05.2012 kl.23:20

Monica: Nei hehe :) Bloggplattform!
Jeg bytter jo over til blogspot(blogger) nå denne uken og er strålende fornøyd. Hjalp Lindevegen med det samme og hun er strålende fornøyd. Gjennom jobben min kan du få eget domene koblet sammen med blogger plattformen. Gratis første året og koster 250 kroner i året fra år 2. Det er selvfølgelig noe jeg kan fikse for deg hvis du ønsker det. :) Inne på blogger er det også utroooooooolig mange interiørbloggere som man får masse inspirasjon fra! :) Jeg vil anbefale dem i allefall. Stabile er de også da de ligger under google. :)

VillaVerolu

10.05.2012 kl.14:16

Ann: Eget domene hva vil det si? Har jo ikke peil på det der i det hele tatt!! hehe
Med eget domene så slipper du .blogspot.com etter banvet ditt. Jeg har bloggen min på blogger plattformen, altså blogspot, men har omdirigert slik at domenet jeg kjøpte (angellhuset.no) vises som adressen. Skjønner? Du kunne da f.eks hatt villaverolu.no som ny blogg adresse istedenfor villaverolu.blogspot.com, selv om du blogger fra blogspot. :)

VillaVerolu

10.05.2012 kl.15:07

Ann: Ååååh sånn å forstå!! :) Det er jo kjempe kjekt da! Du hadde blogg.no før? Mistet du mange lesere eller følger de faste etter? :)

Skriv en ny kommentar

Photobucket
Jeg er en liten frøken på 27år. Jeg er tobarnsmor til de flotteste englene en mor kan ha og er gift med mannen i mitt liv. Jeg har en litt i overkant stor lidenskap for interiør! Og alt som har med kreativitet å gjøre! :) Stiler som jeg liker godt er fransk landstil, hvit romantikk blandet med litt glam! En annen stor lidenskap jeg har er også baking! Cupcakes er vel det jeg er mest kjent for å bake!

Følg meg

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Bloggtips

Lindevegen
LiteHi
VillaOss
TreEngler
HvitRomantikk
HelenesInteriør
LandligeHjem
Nina
Tine
Creme

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak Villaverolu. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits